Info fra SFO (Åben fra 7.00 - 16.30)

Her i vores SFO er vi kommet rigtig godt i gang med det nye skoleår.
Børnene er glade, solen skinner og mirabeller bliver plukket. Børnene leger rigtig godt med hinanden på tværs af årgangene. De store passer godt på de små, og de er alle ved at se hinanden an. Vi gør meget ud af, at alle børnene finder nogle at lege med, og det er heldigvis ikke svært her på Rynkeby Friskole.

I vores SFO har vi en lille ugeplan. På planene fremgår det, hvad vi laver de forskellige dage.

Vi tilbyder de børn der gerne vil, at lave noget særligt hver dag.

Mandag: Brætspil ude og inde og leg i gymnastiksalen.
Tirsdag: Bål i haven, hvor børnene ofte bager pandekager under åben himmel.
Onsdag: IT-cafe´. Børnene kan tage deres tablet eller telefon med og kan frit hygge sig med det.
Torsdag: Kreativ dag. Her bygger og hygger børnene sig med forskellige kreative tilbud.
Fredag: Maddag. Vi laver mad med børnene, og serverer det vi laver til alle på skolen.

Ugeplanen er, som sagt, ment som et tilbud. Er der andre ting børnene vil, så hjælper vi, naturligvis med det. Børn er børn og vi hjælper dem i gang med det, de gerne vil. Vi er glade for de spontane idéer og sjove indslag, der kommer fra børnene og det vigtigste er, at børnene ser deres tid i vores SFO som fritid, hvor de kan være sammen. Ugeplanen er til for at give et tilbud, ikke for at børnene absolut skal være med, hvis de hellere vil noget andet.

Dog er det sådan, at det KUN er onsdag, børnene kan spille og hygge med deres elektroniske dimser. Alle andre dage i ugen afleverer børnene deres telefoner i SFO om morgenen, og de får dem igen, når de skal hjem. Har de brug for deres telefoner mm. i undervisningen, er det altid sammen med deres klasse og de voksne der.

Hver dag er det vigtigt at børnene har lidt eftermiddagsmad med. Fredag laver vi mad, men en god regel er altid at have en bid med, som børnene selv tager, lige når det er det, de trænger til. Husk også drikkedunk, som vi bruger flittigt i vores SFO.

FORÆLDREKAFFE.
Vi vil rigtig gerne se mange forældre til forældrekaffe i vores SFO. ALLE FORÆLDRE ER VELKOMNE - også de der ikke har børn i vores SFO. Datoer for dette vil blive meldt ud til alle forældre.

Kom endelig og snak med os, hvis I har noget på hjertet!

Mange hilsner fra SFO-personalet

Forældrekaffe

Kære alle forældre.

Vi glæder os til at afholde forældrekaffe igen, datoen bliver snart meldt ud!

Mange venlige hilsner fra Martin og Sisse