Nyt fra kontoret 7. juni 2018

Kreative markedsdage

og sommerfest

Ugen inden sommerferien ser lidt anderledes ud end normalt, da vi har den kreative markedsuge og sommerfest.

Mødetider og datoer

Den kreative markedsuge ligger fra fredag d. 22/6 til torsdag d. 28/6. Onsdag aften (d. 27/6) er der sommerfest.

Mødetider for mellemtrin og overbygning er:

Fredag, mandag, tirsdag og onsdag kl. 8.45 til kl.13.05 og torsdag fri kl. 12.00.

Mødetider for indskolingen er fredag, mandag og torsdag 8.45 – 12.00 og tirsdag/onsdag 8.45 – 13.05

Fredag d. 29/6 er sidste skoledag inden sommerferien. Denne dag er eleverne på eget trin for at ønske god sommerferie mm. Her er mødetiderne 8.45 - 12.00

Den kreative markedsuge

I den kreative markedsuge arbejder vi på trinnene med forberedelserne til sommerfesten, hvor hvert trin skal forberede en optræden samt lave et produkt, der kan sælges i markedsboder rundt på skolen. Desuden vil hele skolen mødes hver dag i 4. lektion for at forberede fælles optræden.

Sommerfesten

Da der de første timer er boder, er det vigtigt, I husker godt med småpenge til denne dag.

Desuden vil vi i år søsætte en sommer-tradition: Kagekonkurrence! Alle der bidrager med en kage til bestyrelsens kagebod, deltager automatisk i konkurrencen om sit navn på den prestigefyldte vandrepokal, der udstilles i fællesrummet. Årets tema er ”Rynkeby Friskole”, og vi opfordrer alle til at lade fantasien flyde. Vinderen vil blive kåret, når bestyrelsen har afgjort hvilken kage, der har gjort størst visuelt indtryk!

Program for sommerfest 27. juni 2018

Kl. 15.00 - 15.05:                  Ekstraordinær generalforsamling

- 2. afstemning om de på den ordinære generalforsamling fremsatte forslag til vedtægtsændringer.

Kl. 15.05-17.00                      Marked med boder

– Det vil være muligt at købe forskellige ting som eleverne har fremstillet i løbet af den kreative markedsuge. Derudover vil der også være salg af øl, vand, kaffe og kage. Vinderen af kagekonkurrencen offentliggøres.

Kl. 17.00-17.30                      Optrædener

Der vil være et indslag fra hvert trin og en fælles optræden fremført af hele skolen.

Kl. 17.45-18.45                      Fællesspisning

Hver familie medbringer en ret til den fælles tilbehørsbuffet, svarende til mindst det antal, de kommer.

Skolen bidrager med helstegt pattegris og grillpølser, der koster 30 kr. pr. person - eleverne spiser gratis.

Hver familie medbringer service til deres egen familie.

Kl. 18.45-19.15                      Translokation

Taler samt overrækkelse af eksamensbeviser til afgangseleverne.

Kl. 19.15-19.30                      Fælles oprydning og farvel og tak for i aften.