Nyt fra kontoret 20. april 2018

Kære forældre!

Der er delt tilmeldingssedler ud til den kommende arbejdslørdag d. 5. maj, hvor vi glæder os til at se jer alle. Sedlen ligger også på skolens hjemmeside under nyhedsbreve fra kontoret.

Der har været nogle episoder ved busstoppestedet, hvor enkelte elever har været temmeligt urolige og støjende. Ud over at dette kan være generende, kan det også potentielt være farligt, hvis elever kommer til at løbe ud på vejen.
Vi har naturligvis drøftet dette med eleverne, men I må gerne tage snakken derhjemme også. Selvom dette foregår uden for skolens matrikel, er eleverne ambassadører for skolen og skulle som sådan også gerne repræsentere den fornuftigt.

Det er nu blevet besluttet, at ligesom alle elever i overbygningen forventes at medbringe en bærbar pc til undervisningen, skal alle elever i mellemtrinnet også have en bærbar pc med i skole efter sommerferien.

Vi er godt i gang med arbejdet med skolens IT-strategi, og der er ved at blive sat projektorer op i alle klasser. Der er mange ting vi som skole skal leve op til, og deriblandt også en del ting på IT-fronten. Vi er kommet frem til, at den bedste løsning er at eleverne selv har en bærbar pc med, da køb eller leasing fra skolens side ikke vurderes som en optimal prioritering, og vi hellere vil opprioritere det pædagogiske indhold økonomisk.

Der er kun få krav til den medbragte pc:
- Den skal kunne afvikle Google Docs (gratis software)
- Den skal have et antivirusprogram installeret (fx gratis download fra ”Avast.com”)
- Chromebook er også fin til formålet, iPad eller anden tablet er ikke
- Vi anbefaler en skærmstørrelse på max 15”, gerne mindre (letter transporten)

I er velkomne til at rette henvendelse til kontoret, hvis I har yderligere spørgsmål.

Vi anbefaler desuden køb af brugt IT-udstyr, både for miljøets og prisens skyld. Der er fx nogle glimrende tilbud fra 1219 kr. på dette link: